April 21, 2019
  • Setting The Standards

Prijzengeld Van De Bankgiroloterij Is Een Mooie Extra

Sharing is caring!

Een kaartje voor de Bankgiroloterij kost 11 euro, dus het is niet goedkoop. Als je de Jackpot wilt toevoegen, wordt 1,25 euro toegevoegd. Aan de andere kant is het idee dat je 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro kunt winnen zeker de moeite waard. Het is ook mogelijk om leuke andere prijzen te winnen, zoals tickets voor de dierentuin en een citytrip. En vergeet niet dat een deel van uw geld wordt besteed aan het goede doel, dus u doet ook iets goeds. Daarom ga je altijd online loten kopen.

Krijg Altijd Je Prijs Terug

Vergeet niet je prijs terug te vorderen bij de Nationale Loterij en de Bankgiro Loterij. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Het lijkt raar, maar veel spelers vergeten dit te doen. Als gevolg hiervan profiteren ze niet van de prijs. Bij de Nationale Loterij wordt ongeveer 7 miljoen euro niet door de winnaar teruggevorderd. Zo jammer!

Postcode Loterij

Misschien geeft u de voorkeur aan de Postcode Loterij boven de Nationale Loterij en de Bank Giro Loterij vanwege het feit dat de prijzen nog groter zijn. Het heeft duizenden deelnemers per maand. ‘Postcode’ is het Nederlandse woord voor ‘postcode’. Het betekent dat iedereen meedoet met zijn of haar postcode. De Postcode Loterij organiseert veertien trekkingen per jaar. Eén per maand en twee extra in augustus en december.

PostcodeKanjer Of EindejaarsKanjer

De Postcode Loterij biedt verschillende grote prijzen. Beproef uw geluk met de PostcodeKanjer bijvoorbeeld. Je kunt 500 euro of meer winnen, maar de kans is klein met 1: 521. Niet zo klein als de winnende kans van de zogenaamde ‘EindejaarsKanjer’. Aan het einde van het jaar kunnen spelers van de Postcode Loterij een verbazingwekkend bedrag van 48 miljoen euro winnen! De miljoenen worden gegeven aan een gebied met dezelfde postcode. Dus de winnaars moeten het prijzengeld delen. Winnaars die vaak deelnemen, worden echter beloond met een groter deel van het prijzengeld. Misschien wordt je droom dit jaar werkelijkheid, maar vergeet niet dat de kans om 48 miljoen te winnen slechts 1: 235.000 is. Dus we wensen je veel succes!

Andere Prijzen Behalve Geld

Een goede zaak van de Postcode Loterij is dat deze naast geld ook geweldige prijzen biedt. Je zou bijvoorbeeld een fiets of computer kunnen winnen. De meeste mensen hebben minstens één keer ijs gewonnen. In deze loterij speel je altijd met twee kaartjes. Deze kaartjes zijn niet heel goedkoop, namelijk 10,25 euro per stuk. Het is ook mogelijk om uw prijzengeld te verdubbelen met de zogenaamde ‘Straatprijsverdubbelaar’. Deze optie kost 1,25 euro meer. Niet alle inkomsten van de Postcode Loterij zijn bedoeld voor de organisatie. 50 procent van de inkomsten wordt besteed aan verschillende goede doelen.