April 21, 2019
  • Setting The Standards

Er Is Een Nieuwe Update Voor De Xbox One

Sharing is caring!

Vanaf vandaag introduceert Microsoft zijn “Spring Update” voor de Xbox One, maar het is nog niet klaar met het toevoegen van nieuwe functies voor het seizoen. De update die alle gebruikers in de komende paar dagen krijgen, voegt een ‘automatische lage latentiemodus’ toe, die werkt met compatibele tv’s om ervoor te zorgen dat ze zich in de ‘gamemodus’ bevinden wanneer de console is aangesloten om eventuele vertraging te verminderen.

Sluit Het Aan Op Een Pc-Scherm

Als het is aangesloten op een pc-scherm dat compatibel is met AMD’s FreeSync-technologie, dan komt het overeen met de verversingssnelheid en frame-uitvoer om stotteren en scheuren te beëindigen. De One S en One X ondersteunen nu FreeSync 2 met HDR, evenals 1440p voor monitoren met een resolutie tussen 1080p en 4K Ultra HD.

Mixer Controller Delen

Dit is ook de patch die controller-sharing toevoegt via Mixer. Nu kunnen streamers hun spel op afstand overnemen, met behulp van een virtueel besturingselement in de webbrowser of door een controller op hun pc aan te sluiten. Andere noodzakelijke oplossing is dat foto’s en video’s die met Twitter worden gedeeld, daar direct worden afgespeeld in plaats van een koppeling naar Xbox.com te plaatsen.

Onder Het Gamen Naar Spotify Luisteren?

Als het op audio aankomt, kunnen gamers de mix aanpassen tussen streaming audio van SoundCloud of Spotify met in-game audio, direct in de gids die opzij springt wanneer ze de Xbox-knop op een controller raken. Systeemgeluiden ondersteunen ten slotte ruimtelijke audio voor mensen met surround-geluid en het Narrator-volume kan onafhankelijk van het systeemvolume worden aangepast.

Xbox One-Groepen

Dat zijn niet de enige oplossingen die nu arriveren, maar Microsoft is al bezig met het testen van een nieuwe batch voor de volgende maand. De update in mei die onlangs op Insiders is uitgebracht, voegt een optie toe voor 120Hz-uitvoer met een hoge vernieuwingssnelheid bij 1080p of 1440p. Bovendien wordt de “Pinning” -optie die vanaf het begin bij Xbox One was, opgewaardeerd door gamers toe te staan ​​om aangepaste groepen spellen of apps te maken, vergelijkbaar met de manier waarop de PlayStation 4-gebruikersinterface werkt. De accessoires-app en ouderlijk toezicht krijgen een opknapbeurt, en nu dat gamers fragmenten rechtstreeks naar Twitter kunnen delen, kunnen ze deze ook rechtstreeks in de handleiding bijsnijden voordat ze worden geüpload.