April 21, 2019
  • Setting The Standards

Werken Bij Apple Om Mobiele Telefoons Te Maken

Sharing is caring!

Denk je dat je niet zoveel interessante dingen op je werk doet en dat je onderbetaald bent? Nou je bent niet de enige. We weten allemaal dat managers in grote bedrijven een groot, groot salaris hebben, waar we alleen maar van kunnen dromen, maar hoe zit het met de advocaten die de bedrijven vertegenwoordigen? Ja, ze hebben ook erg dure prijzen. Ook bij het maken van mobiele telefoon is dit het geval. Veel werknemers gaan onder de grote werkdruk gestrekt. Klik hier voor mobiele telefoonaanbieders.

Fabrikanten Van Smartphones En Mobiele Telefoons Gaan Tekeer

Een van de grootste proeven in de geschiedenis van fabrikanten van mobiele telefoons vond plaats in de botsing tussen Apple en Samsung. De fabrikant uit Cupertino daagde de Koreanen op verschillende gronden voor de rechter. Het oordeel werd aangenomen en langzaam vult het oppervlak details van dit historische proces.

Vraag Jezelf Af Of Apple Veel Betaald Voor Een Rechtszaak

Je moet je afvragen hoeveel Apple heeft betaald om de zaak voor de rechter te krijgen. We waren ook nieuwsgierig en hier is het antwoord. Het bedrijf van Jobs besteedde maar liefst $ 60 miljoen aan een poging om de belangrijkste concurrent te stoppen zijn patenten te bedienen en daardoor hun aanzienlijke financiële inkomsten te ontnemen.

Twee Advocatenkantoren Voor Apple Versus Samsung

Geld heeft zelfs waarde in de wereld van de rijke man en daarom heeft Apple terugbetaling aangevraagd bij Samsung. Precies, Apple vroeg Samsung om een ​​derde van de gerechtskosten te dekken, of 15,7 miljoen. Daarnaast heeft de rechterlijke beslissing Samsung verplicht om 6,2 miljoen aan Apple te betalen.

De Kosten Van Een Mobiele Telefoon En Rechtszaak Zijn Enorm

Apple in zijn juridische team had twee advocatenkantoren. Eentje werkte aan defensieve tactieken in een poging de bewering aan te vechten dat Apple ongeoorloofd Samsung-patenten gebruikt, terwijl een andere groep advocaten agressiever was. Degenen die het bedrijf verdedigden tegen Koreanen kregen $ 2 miljoen, terwijl een ander advocatenkantoor een vergoeding van $ 60 miljoen betaalde. Als je denkt dat de prijs te hoog is, moet je weten dat het een kortingsprijs is, want voor deze super dure advocaten is Apple een oude klant.

Apple Heeft Laten Zien Hoeveel Er Betaald Moest Worden Voor De Rechtzaak

Apple bood het publiek inzicht in wat er $ 6,2 miljoen is uitgegeven, wat de rechter Samsung heeft opgedragen te betalen. Dit geld is besteed aan het proces, inclusief vertaling, ontdekkingskosten en vertalers. Vooral interessante items, zoals een “beveiligde ruimte”, waar Samsung-experts ongepubliceerde octrooien van Apple konden onderzoeken, kosten ongeveer $ 100.000. Niet minder bizar is $ 1,5 miljoen dat werd besteed aan fotokopiedocumenten.